Plan een gratis demo Neem contact op

Nieuwsbrief 31-08-2021

Deze week hebben wij weer nieuwe releases van de webmodule en van onze webservices opgeleverd.

In de webmodule (versie 1.9.3.5) worden nu naast de lessen van de student ook de beschikbaarheid labels (extra code) getoond. Dit is was al zo voor individuele roosters, maar we hebben nu ook de labels uit de klasroosters toegevoegd. Dit is vooral handig als een hele groep leerlingen dezelfde code in hun rooster moeten zien, je hoeft het namelijk maar 1x vast te leggen.

Daarnaast is er een aanpassing gedaan bij het inschrijven op activiteiten en examens.
Het is nu ook mogelijk om de docentroosters door studenten te laten raadplegen. We begrijpen dat natuurlijk niet iedere school dit wil en daarom kan deze functie in- en uitgeschakeld worden.Ook hebben we onze webservice (V125) weer aangepast en uitgebreid. Wist u dat deze nu:

· 14 invoerstromen heeft (aanbieden van gegevens)

· 17 uitgaande stromen (Roosters en andere informatie)

Natuurlijk blijven we ontwikkelen en zal er in de nabij toekomst steeds meer mogelijk zijn. Ook willen we zoveel mogelijk met andere softwarepakketten koppelen , zoals leerlingvolgsystemen, inzetplanning en rapportage software.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe update van webmodule, webservices of gewoon in onze totaaloplossing voor roosteren binnen het onderwijs?
Neem dan contact met ons op! Wellicht dat we dan binnenkort onder het genot van een bakje koffie samen de mogelijkheden voor uw organisatie kunnen doornemen.

Meer nieuws

Uitval van docenten in het onderwijs

Lees meer

Eduflex VSO editie

Lees meer

Eduflex VO editie

Lees meer

Admin panel update!

Lees meer
Bekijk meer nieuws berichten