Plan een gratis demo Neem contact op

Eduflex nieuwsbrief maart 2022

BESTE RELATIE, BELANGSTELLENDE
Eduflex nieuwsbrief maart 2022
Het is alweer maart en op dit moment leggen jullie de laatste hand aan de roosters voor de laatste periode van het jaar. Met het nieuwe schooljaar in aantocht willen we jullie graag informeren over de nieuwste ontwikkelingen.


Rostar Eduflex App
De Eduflex app is na de release in september 2021 voorzien van nieuwe functionaliteiten. Dit met dank aan de feedback van klanten die de app in gebruik hebben genomen. De notificatie voor de start van een les is toegevoegd.Daarnaast hebben we het uiterlijk op verschillende punten aangepast. Het dashboard voor de beheerders is volledig vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat alle handelingen en wijzigingen vanuit één dashboard gedaan kunnen worden. Het toevoegen van nieuwsberichten voor de app hebben wij tevens verwerkt in het dashboard.
Al deze aanpassingen zijn gedaan om u als klant een optimale beleving van de app te geven.


In de nabije toekomst zullen er nog meer mogelijkheden en app notificaties komen. Hierover later meer.EDUos Web

De naam is bekend! Onze nieuwe rooster applicatie gaat EDUos Web heten.

EDUos Web zal een volledig web-based rooster applicatie worden. EDUos Web wordt nieuw, verfrissend en gebruiksvriendelijk.Op dit moment zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van de applicatie. Onze developers en designers doen hun best om u de beste workflows aan te bieden. Voor de gebruikers zal de EDUos Web het gebruiksgemak moeten geven van een Operating Systeem zoals Windows 11 of MAC OS.

Onderwijslogistiek zal hierin een hele belangrijke rol gaan spelen. Onze applicatie zal planning, roostering en leerling administratie gaan integreren in één applicatie. Indien gewenst kan ook een van deze onderdelen uitgeschakeld worden. Op dat moment kan er gekoppeld worden met reeds aanwezige planning-/leerling applicatie.


Er komt een self service leerling portaal waarbij de leerling zelf zijn keuzeonderwijs kan plannen en beheren.


Wilt u graag meer weten over EDUos Web of heeft u vragen/wensen met betrekking tot functionaliteiten? Neem dan contact met ons op. We leggen u graag uit wat onze plannen zijn onder het genot van een kopje koffie/thee.


Wilt u in de toekomst gewoon blijven doorwerken met Rostar Eduflex zoals u dat nu ook doet, dit is geen probleem. Rostar Eduflex zal gewoon ondersteund worden en blijven.


De release van EDOos Web staat gepland voor Q3/Q4 2022.
Houd voor meer informatie en nieuws ook onze Linkedin pagina en website in de gaten.

Meer nieuws

Uitval van docenten in het onderwijs

Lees meer

Eduflex VSO editie

Lees meer

Eduflex VO editie

Lees meer

Admin panel update!

Lees meer
Bekijk meer nieuws berichten